12 års kötid för en tvåa i Rågsved

Bestämde mig för fem år sen att kliva av bostadskarusellen med lån som inte var möjliga att betala av under en livstid. Då räckte inte min kötid till att bo kvar i stan utan fick flytta utanför. Nu är jag tillbaka och bor i den finaste lilla hyrestvåan i magiska Rågsved. Dessvärre har stockholmspolitikerna gått ut med ett erbjudande till hyresgästerna om ombildning till bostadsrätt. Om en vill vara medberoende till bankekonomin och ha lån, så kan en köpa en br. Det är många som inte går på drömmen om miljonklippet som tur är. Många människor som bor här vill behålla allmännyttan för framtida generationer och de vill, såklart, bo kvar i en av Stockholms charmigaste stadsdelar. Om det ens går att göra ett klipp i den här nya dealen så förutsätter det ju att en flyttar. Rågsved mot ombildning har haft torgmöten, flygbladsutdelningar och nätverkar i en facebookgrupp så motstånd finns!

Modern Slaves Are Not In Chains. They Are In Debt.

Bostadsförmedlingen
Vill inte ha bränt min kötid på en blivande br.

Publicerad av MsNoGoZone

Matriark, speciallärare och rutinerad resenär. Förändringsberoende och drömmer om ett friare liv. Tills dess är en tvåa i Rågsved i Stockholms ytterstad, det bästa. Absolut bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: